Zuidweg Nieuws
17 oktober 2016
Schuldsanering
Het onderwerp van deze week is schuldsanering. Op het moment dat uitstel van betaling en een betalingsregeling niet meer mogelijk zijn, kan het tijd zijn om de stap naar een schuldsanering te maken. Hoe werkt een schuldsanering?  Hoelang duurt het tot de schulden opgelost zijn? Wat is de kans op een doorstart van het bedrijf? 
Video: Schuldsanering
In onze video van deze week legt Jacqueline Zuidweg uit wat een schuldsanering is, welke procedures er moeten worden doorlopen en welke impact een schuldsaneringstraject heeft op de ondernemer.  
LinkedIn Facebook Twitter
Bekijk de video >>
Column: "Schuldsanering -Opgeruimd staat netjes?!"
In onze column van deze week legt Jacqueline Zuidweg uit wanneer het tijd is om de stap naar een schuldsanering te maken. Hoe kan de ondernemer zich het beste voorbereiden? En wat kan de ondernemer verwachten van een schuldsaneringstraject?
LinkedIn Facebook Twitter
Lees de column >>
Podcast met Jeroen Strompf:  "Er is een oplossing!"
Deze week is Jeroen Strompf bij ons te gast, directeur van het online marketing bureau De Vliegende Brigade. Jeroen deelt zijn persoonlijk verhaal over hoe hij met een vorig bedrijf in de schulden terecht is gekomen. Toen het niet meer verder ging vroeg hij een schuldsanering aan. Jeroen vertelt hoe verassend positief hij deze tijd heeft beleefd en hoe hij daarna een succesvolle doorstart heeft gemaakt met een nieuwe onderneming. Zijn boodschap: Hoe erg de situatie ook lijkt te zijn, "er is een oplossing!" 
LinkedIn Facebook Twitter
Ga naar de podcast >>
Regiobijeenkomsten verplaatst naar begin 2017
Vanwege vroege eindejaarsdrukte (wie herkent dat niet?) hebben we besloten om de jaarlijkse regiobijeenkomsten te verplaatsen naar het nieuwe jaar. Exacte data volgen! 
Zuidweg & Partners
Graaf Florislaan 40
1200 CD HILVERSUM

T: 035 - 538 53 50
W: www.zuidweg-partners.nl
Volg ons op:
Twitter Twitter
LinkedIn LinkedIn