Zuidweg Nieuws
24 Oktober 2016
Het akkoord tussen ondernemer en schuldeisers
Een akkoord tussen ondernemer en schuldeiser betekent dat er een regeling wordt getroffen over een gedeeltelijke betaling van de schulden. Deze week bespreken wij de voorwaarden voor een akkoord en geven advies over hoe de ondernemer het aanbod op de juiste wijze kan voorbereiden om tot een succesvol akkoord met de schuldeisers te komen. 
Video: Het akkoord
In deze video legt Jacqueline Zuidweg uit wat een akkoord tussen ondernemer en schuldeisers precies inhoudt. Zij gaat in op de voorwaarden van een succesvol akkoord, maar laat ook zien waar het mis kan gaan. Voor het laatste geval geeft zij een aantal alternatieve opties. 
LinkedIn Facebook Twitter
Bekijk de video >>
Column: "Wat zijn de mogelijkheden voor uw bedrijf?" door Clint Schmidt
"Maar wat als de schuldeisers niet instemmen met mijn aanbod?" Dit is een belangrijke vraag voor elke ondernemer, die de stap naar een schuldsanering wil maken. In onze column van deze week bespreekt Clint Schmidt, insolventiejurist bij Zuidweg & Partners, de verschillende opties die ondernemers hebben om een dwangakkoord via de rechtbank te bereiken. Een goede voorbereiding door de ondernemer staat hierbij centraal.
LinkedIn Facebook Twitter
Lees meer >>
Podcast met Rosemarieke van der Voort
"Hoe maak ik een succesvol aanbod?" Een succesvol aanbod laat zien dat de ondernemer de hoogst haalbare oplossing voor de schuldeisers wil bereiken. Rosemarieke van der Voort, Insolventiejurist bij Zuidweg & Partners, legt uit wat de belangrijkste factoren zijn die invloed hebben op het aanbod en de details waarop de ondernemer moet letten. 
LinkedIn Facebook Twitter
Ga naar de podcast >>
Bezoek ons op social media!
Volg ons op Twitter en LinkedIn waar wij u regelmatig informeren over belangrijke onderwerpen voor ondernemend Nederland.
Klik op de icoontjes
Zuidweg & Partners
Graaf Florislaan 40
1200 CD HILVERSUM

T: 035 - 538 53 50
W: www.zuidweg-partners.nl
Volg ons op:
Twitter Twitter
LinkedIn LinkedIn