Zuidweg Nieuws
31 oktober 2016
De Kamer van Koophandel
Het onderwerp van deze maand is: organisaties die je moet kennen als ondernemer en die er ook voor je zijn als het financieel even tegenzit! Wij beginnen met de Kamer van Koophandel. 
Video: De Kamer van Koophandel
In deze video deelt Jacqueline Zuidweg haar ervaringen met de Kamer van Koophandel. Ook de Kamer is continue in beweging en zij legt uit waar ondernemers nu terecht kunnen met hun interesses, vragen en uitdagingen.  
LinkedIn Facebook Twitter
Bekijk de video >>
Column: "Durf te vragen!" door Gé Sletternik
In onze column van deze week licht Gé Sletterink, adviseur Ondernemers-ondersteuning KvK, aan de hand van een praktijkvoorbeeld toe, wat hij en zijn teamleden kunnen betekenen voor ondernemers.
LinkedIn Facebook Twitter
Lees de column >>
Podcast met Hans Klein Swormink
Deze week is bij ons te gast Hans Klein Swormink, landelijk projectleider Kamer van Koophandel Financieringsdesk. Er is veel veranderd bij de Kamer in de afgelopen jaren. Hans geeft voorlichting over het Ondernemersplein en de Financieringsdesk. Hij legt uit welke nieuwe services er zijn, hoe deze gericht zijn op de behoeftes van de ondernemer en hoe deze gevonden kunnen worden.
LinkedIn Facebook Twitter
Ga naar de Podcast >>
Aanrader: Het Geldboek voor Ondernemers
Het Geldboek voor Ondernemers geeft uitleg over alles wat de ondernemer met betrekking tot financiën moet weten: van begrotingen maken, financiering aanvragen tot belastingen. Ook wordt er een hoofdstuk besteed aan het voorkomen van financiële problemen.

Het Geldboek is tot stand gekomen in samenwerking met de Kamer van Koophandel, het NIBUD en Zuidweg & Partners en werd deze zomer al 65.000 keer gedownload. Het geldboek is hier gratis te downloaden
.
LinkedIn Facebook Twitter
Download  >>
Zuidweg & Partners
Graaf Florislaan 40
1200 CD HILVERSUM

T: 035 - 538 53 50
W: www.zuidweg-partners.nl
Volg ons op:
Twitter Twitter
LinkedIn LinkedIn