Zuidweg Nieuws
7 november 2016
Het Nibud
Deze maand kijken wij naar verschillende organisaties die belangrijk zijn voor de ondernemer en die er ook zijn als het financieel even tegenzit. Vorige week zijn wij begonnen met de Kamer van Koophandel. Deze week vertellen wij u alles over het Nibud. 
Video: Wat kan het Nibud betekenen voor de ondernemer?
In deze video geeft Jacqueline Zuidweg een overzicht van de producten die het Nibud aanbiedt voor ondernemers en die ingezet kunnen worden voor het organiseren van financiën.
Bekijk de video >>
Column: "Geldzaken regelen?" door Gabriëlla Bettonville
Voor veel ondernemers zijn geldzaken een uitdaging. In deze column deelt Gabriëlla, Communicatie Manager en Woordvoerder bij het Nibud, ervaringen uit haar persoonlijke omgeving. 
Lees de column >>
Aanrader: Ordner Geldzaken
Een goede organisatie van de financiën is belangrijk voor iedere ondernemer. De Ordner Geldzaken voor Ondernemers van het Nibud kan u hierbij van dienst zijn. In deze map kunt u al uw belangrijke documenten bewaren.

U kunt de Ordner Geldzaken hier bestellen.
 Bestel de ordner >>
Podcast: Financiële organisatie
Gabriëlla Bettonville, Communicatie Manager en Woordvoerder bij het Nibud, geeft uitleg over de meest belangrijke punten van een goede financiële organisatie. Een duideljke scheiding tussen privé en zakelijke financiën staat hierbij centraal. 
Ga naar de podcast >>
Uit de praktijk: "Ondernemen zit in het bloed" door Manon Luitjens-Bakker
In onze nieuwe rubriek "Uit de praktijk" delen wij elke twee weken onze waardevolle ervaringen en inzichten met een persoonlijk verhaal uit de praktijk in de schuldhulpverlening. Deze week vertelt Manon Luitjens-Bakker, Teamleider Insolventie bij Zuidweg & Partners, over de motivatie en het doorzettingsvermogen van ondernemers.
Lees meer >>
Bezoek ons op social media
Volg ons op Twitter en LinkedIn waar wij u regelmatig op de hoogte houden met belangrijke informatie voor ondernemend Nederland.
Klik op de icoontjes >>
Zuidweg & Partners
Graaf Florislaan 40
1200 CD HILVERSUM

T: 035 - 538 53 50
W: www.zuidweg-partners.nl
Volg ons op:
Twitter Twitter
LinkedIn LinkedIn