Zuidweg Nieuws

5 december 2016
Financiën, een uitdaging!
Deze maand behandelen we de 4 hoofdoorzaken van financiële problemen bij ondernemers. Deze week laten we zien hoe belangrijk het is om de financiën te snappen, zowel zakelijk als privé. 
Video: Financiën een uitdaging!
Ondernemers doen liever hun 'ding' dan zich bezig te houden met de boekhouding. Hoe kan je dit toch leren te begrijpen en zelfs leuk gaan vinden? Jacqueline deelt haar ervaringen. 
Naar de video>>
De Sinterklaasbank
Het zal je maar gebeuren, dat de Sint stilletjes je huisje voorbij rijdt. Al je vriendjes en vriendinnetjes krijgen cadeaus, maar jouw schoentje blijft leeg... Dat kan toch niet? Gelukkig is er de Stichting Sinterklaasbank. 

Ook dit jaar steunt Zuidweg & Partners de Sinterklaasbank en bijna 300 kinderen van ondernemers in een traject bij Zuidweg maken wij dit jaar blij met een Sinterklaascadeau. De Sinterklaasbank verwacht in 2016 ook weer ruim 5000 kinderen een cadeau te kunnen geven. 
Bent u in de positie een kind te steunen? Doneren kan via onderstaande link: 
Naar de Sinterklaasbank >>
In de media
Over de gevolgen van de strengere BKR regels voor ondernemers! >> BNR Nieuwsradio
Podcast: interview met Perry Telle
Perry Telle, belastingadviseur bij de Hoornwijck Groep en bestuurslid van de NOAB, wordt geïnterviewd door Jacqueline. Hoe signaleert de boekhouder financiële problemen bij ondernemers en nog belangrijker, hoe leg je contact? 
Naar de podcast >>
Column: Vooruitkijken met de kennis van het verleden
Veel ondernemers zijn gewend om hun administratie per kwartaal aan te leveren bij hun adviseur. Bij een NOAB kantoor gaat dat anders, Perry Telle vertelt hoe. 
Naar de column >>
Aanrader: Het Geldboek voor ondernemers
Het Geldboek voor ondernemers geeft uitleg over alles wat een ondernemer met betrekking tot financiën moet weten: van begrotingen maken, financiering aanvragen tot belastingen. Ook wordt er een hoofdstuk besteed aan het voorkomen van financiële problemen. 

Het geldboek is tot stand gekomen in samenwerking met de Kamer van Koophandel, het NIBUD en Zuidweg & Partners en werd deze zomer al 65.000 keer gedownload. 
Download het gratis Geldboek >>
Zuidweg & Partners
Graaf Florislaan 40
1200 CD HILVERSUM

T: 035 - 538 53 50
W: www.zuidweg-partners.nl
Volg ons op:
Twitter Twitter
LinkedIn LinkedIn