Zuidweg Nieuws
9 januari 2017
Ik heb hulp nodig bij mijn boekhouding!
Deze maand informeren wij over belastingen en aangiften. Boekhouding is hierbij een bijzonder belangrijk onderwerp voor ondernemers met problematische schulden. Om een schuldregeling te kunnen treffen, moet de boekhouding up-to-date zijn. Maar wat als u uw boekhouder niet meer kunt betalen of het contact is verstoord? Stichting Hulp Bij Boekhouding helpt!
Video: Belastingschuld en boekhouding
In onze video van deze week legt Jacqueline Zuidweg uit hoe belastingschuld onstaat. De oorzaak ligt vaak bij de boekhouding. Voor een succesvolle schuldregeling is het noodzakelijk dat de boekhouding op orde is. Jacqueline legt uit hoe de Stichting Hulp Bij Boekhouding (SHBB) ondernemers hierbij kan helpen.
LinkedIn Facebook Twitter
Bekijk de video >>
Column: Hoe gaat het verder? door Arie Hovestad
"Als wij bij Zuidweg & Partners een willekeurige klant bij het eerste gesprek vrragen hoe het staat met zijn of haar boekhouding, dan is het antwoord regelmatig dat deze nog niet of niet helemaal op orde is." Arie Hovestad, manager bedrijfsvoering bij Zuidweg & Partners, legt uit hoe de Stichting Hulp Bij Boekhouding (SHBB) onze klanten hierbij helpt.
Lees verder >>
Interview: Jacqueline Zuidweg te gast bij Drive met Taco Oosterkamp
In samenwerking met Sprout en Bedrijfsgroei.nl interviewt Taco Oosterkamp topondernemers uit Nederland over het laten groeien van bedrijven. Jacqueline geeft inzichten in haar persoonlijk levensverhaal, haar werk en legt uit op welke drie gebieden het meestal misgaat bij ondernemers die in de problemen komen.
LinkedIn Facebook Twitter
Ga naar de  podcast>>
Podcast: Ronald van Krieken in gesprek met Jacqueline Zuidweg
Ronald van Krieken, accountant-belastingadviseur bij Flynth, geeft uitleg over de werkwijze van Stichting Hulp Bij Boekhouding (SHBB). De boekhouders die samenwerken met de stichting brengen de boekhouding van de ondernemer voor een laag tarief in korte tijd op orde. Hierdoor verbetert het inzicht in de schuldpositie van de ondernemer en kan snel een succesvol een schuldregeling getroffen worden. 
LinkedIn Facebook Twitter
Ga naar de podcast >>
Ondernemer in zwaar weer uit Amsterdam? Kom naar ons inloopspreekuur!
Ondernemers uit Amsterdam die in financieel zwaar weer verkeren kunnen terecht bij het wekelijkse inloopspreekuur van Zuidweg & Partners. In een vertrouwelijk gesprek kijken wij samen met de ondernemer naar de situatie en geven vrijblijvend advies over mogelijke oplossingen. 

Het inloopspreekuur vindt plaats elke vrijdag van 9.00 tot 10.00 uur bij de Kamer van Koophandel.

Locatie: 
Kamer van Koophandel
De Ruiterkade 5
1013 AA Amsterdam
(u kunt zich melden bij de receptie)

Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op. 
T: 035 - 538 53 50
M: info@zuidweg-partners.nl
Zuidweg & Partners
Graaf Florislaan 40
1200 CD HILVERSUM

T: 035 - 538 53 50
W: www.zuidweg-partners.nl
Volg ons op:
Twitter Twitter
LinkedIn LinkedIn