Zuidweg Nieuws
23 januari 2017
Belastingen: over uitstel en betalingsregeling 
Deze maand staan de belastingen centraal. Als u merkt dat u uw belastingen niet op tijd kunt betalen, is het belangrijk om bij de Belastingdienst uitstel van betaling aan te vragen. Deze week informeren wij u over wat u kunt doen om uitstel van betaling te krijgen en wanneer zelfs kwijtschelding mogelijk is. 
Video: Uitstel van betaling aanvragen
In onze video van deze week legt Jacqueline uit hoe ondernemers uitstel van betaling en een betalingsregeling bij de Belastingdienst aan kunnen vragen. 
LinkedIn Facebook Twitter
Bekijk de video >>
Column: Kan ik uitstel of kwijtschelding krijgen? Door Rob van Zon
Als je als ondernemer betalings-problemen hebt, is het in alle gevallen verstandig om tijdig aan de bel te trekken, al was het alleen al om de hoge dwangbevel kosten te voorkomen. Er zijn wel mogelijkheden voor ondernemers om uitstel van betaling te krijgen als er (tijdelijke) liquiditeitsproblemen zijn, maar er zitten wel een aantal haken en ogen aan...
LinkedIn Facebook Twitter
Lees verder >>
Podcast: Voorwaarden voor uitstel van betaling
Onze gast van deze week is Rob van Zon, vaktechnisch adviseur invordering bij het Landelijk Incasso Centrum van de Belastingdienst. Hij geeft een overzicht van de voorwaarden die de Belastingdienst stelt aan uitstel van betaling. Hij legt stap voor stap uit wat een ondernemer moet doen.
LinkedIn Facebook Twitter
Naar de podcast >>
Bezoek ons op social media!
Volg ons op Twitter en LinkedIn waar wij u regelmatig informeren over belangrijk nieuws voor ondernemend Nederland. 
Zuidweg & Partners
Graaf Florislaan 40
1200 CD HILVERSUM

T: 035 - 538 53 50
W: www.zuidweg-partners.nl
Volg ons op:
Twitter Twitter
LinkedIn LinkedIn