Zuidweg Nieuws
13 februari 2017
Ben ik wel een ondernemer?
Na de eerste startfase van het bedrijf, komen bij veel ondernemers al vaak de eerste twijfels. Daarom hebben wij het deze week over de grote vraag die alle ondernemers zich dan stellen: Ben ik wel een ondernemer? 
Video: Twijfelen is gezond!
In onze video van deze week legt Jacqueline uit dat het niet alleen normaal, maar zelfs goed is om af een toe te twijfelen. Gezonde twijfels motiveren om nauwkeurig te werken en zorgen dat je niet overmoedig wordt. Het belangrijkste is dat je leert om op jezelf te mogen vertrouwen.
Naar de video >>
Column: Ieder groot probleem wordt klein geboren
door Han Dieperink
Het IMK – Instituut voor het Midden- en Kleinbedrijf – schiet jaarlijks ruim tweeduizend kleine ondernemingen te hulp, die een beroep deden op de bijstandsregeling van de overheid, de zg. Bbz. Het IMK beoordeelt bij die ondernemingen de levensvatbaarheid, want we willen immers als samenleving niet dat we “goed geld naar een slechte zaak” brengen. Bij slechts 45% van die onderzoeken geven wij groen licht...
Lees verder >>
Jacqueline Zuidweg als ambassadeur bij de KvK week van de financiën
Deze week is de week van de financiën! De Kamer van Koophandel nodigt ondernemers uit heel Nederland uit om hun inzichten over geldzaken te delen en van elkaar te leren. Jacqueline Zuidweg is aanwezig als ambassadeur op dinsdag 14. februari in Rotterdam en vrijdag 17 februari in Nieuwegein. Meld je nu aan! 
Meld je hier aan >>
Podcast: Creëren van succesvol ondernemerschap met Han Dieperink
Han Dieperink, algemeen directeur bij het IMK, legt uit welke middelen het IMK inzet om succes bij ondernemers te voorspellen en hoe zij ondernemers helpen om hun droom te verwezenlijken. Wat is belangrijk? Wat moet je kunnen als ondernemer? Maar ook: Waar gaat het mis en hoe kan je dit voorkomen?
Naar de podcast >>
Regiobijeenkomsten 2017
Meld je nu aan!
Ook dit jaar verwelkomen wij jou graag bij onze Regiobijeenkomsten.

"De customer journey van de ondernemer met financiële problemen."


Maandag 27 februari Assen:
14:30 - 18:00 uur
Meld je hier aan!


Dinsdag 7 maart Eemnes:
14:30 - 18:00 uur
Meld je hier aan!

 Dinsdag 14 maart Ridderkerk: 
14:30 - 18:00 uur
Meld je hier aan!
Wij heten u van harte welkom!
Bezoek ons op social media!
Volg ons op Twitter en LinkedIn waar wij u regelmatig op de hoogte houden over belangrijk nieuws voor ondernemend Nederland!
Zuidweg & Partners
Graaf Florislaan 40
1200 CD HILVERSUM

T: 035 - 538 53 50
W: www.zuidweg-partners.nl
Volg ons op:
Twitter Twitter
LinkedIn LinkedIn