Zuidweg Nieuws
27 februari 2017
Hoe word ik een betere ondernemer?
De wereld verandert continue. Om als ondernemer overeind te blijven en te groeien, is het belangrijk om vooruit te kijken en je te blijven ontwikkelen. Maar hoe doe je dat? Hoe word je beter in wat je doet? Wat is belangrijk? Waar moet je op letten? Al deze vragen zullen wij deze week beantwoorden.
Video: Blijf leren en innoveren!
In onze video van deze week gaat Jacqueline in op de belangrijkste stappen in het proces van zelfontwikkeling en -verbetering. Het ontdekken van nieuwe terreinen en het toepassen van innovatie staan hierbij centraal. 
Naar de video >>
"De Bedrijfsoptimalisator" door Patrick van Zuijlen
Het MKB staat bol van werklust, creativiteit en ondernemerschap. Ondernemers met hun eigen wijsheid en visie. Ondernemen is een prachtige manier om ‘jouw’ ding op jouw manier te doen. Als je dat op de juiste manier doet, dan kom je in je flow en word je onderscheidend. Datzelfde geldt voor jouw bedrijf. Focus vanuit kracht is de basis om onderscheidend te zijn. En om succesvol te worden...
Lees verder >>
Correctie!
Afgelopen week hadden wij de column "Sparren met Stichting Ondernemersklankbord" door Frank van Santen in onze nieuwsbrief. Helaas was de link naar de column foutief en kon niet worden geopend. Dit willen wij graag corrigeren! Klik hieronder voor de juiste link.  
Naar de column >>
De Bedrijfsoptimalisator ondersteunt ondernemers! Met Patrick van Zuijlen 
Onze gast van deze week is
Patrick van Zuijlen, directeur van
De Bedrijfsoptimalisator. Patrick legt
uit hoe zij ondernemers ondersteunen door de focus van de ondernemer te richten op zijn of haar onderscheidende vaardigheden en talenten. De kennis en competentie die ontbreekt in het bedrijf vullen zij aan met interim professionals, tot het bedrijf weer sterk genoeg is om zelf weer door te kunnen gaan.
Naar de podcast >>
Regiobijeenkomsten
Zuidweg & Partners
Wij kijken ernaar uit om vanmiddag de bezoekers van onze eerste Regiobijeenkomst in Assen te mogen verwelkomen!

Wil je je nog aanmelden voor de Regiobijeenkomsten in Eemnes of Ridderkerk? Dat kan! Ga naar de onderstaande links!

Dinsdag 7 maart
Eemnes
14.30 - 18.00
Meld je hier aan!

Dinsdag 14 maart 
Ridderkerk
14.30 - 18.00
Meld je hier aan!
 
 
Bezoek ons op Social Media!
Volg ons op Twitter en LinkedIn, waar wij je regelmatig op te hoogte houden van belangrijk nieuws voor ondernemend Nederland!
Lees meer >>
Zuidweg & Partners
Graaf Florislaan 40
1200 CD HILVERSUM

T: 035 - 538 53 50
W: www.zuidweg-partners.nl
Volg ons op:
Twitter Twitter
LinkedIn LinkedIn