Zuidweg Nieuws
6 maart 2017
Hoe vind ik het beste personeel voor mijn bedrijf?
Deze maand gaat bij ons alles over werkgeven en werknemen. Hoe neem je nieuwe mensen aan? Wat doe je bij verzuim of arbeidsongeschiktheid? Hoe ga je om met ontslag? Deze week belichten wij hoe je de beste medewerkers vindt in tijden van snelle techonolgische vooruitgang en automatisering.
Video: Hoe vind ik de juiste medewerker?
Het aannemen van personeel is een verrijking voor je bedrijf, maar het kan ook een risico zijn. In deze video legt Jacqueline uit wat belangrijk is bij het aannemen van nieuw personeel en waar je op moet letten.
Naar de video >>
Column: Happy Werkgever!
door Jacqueline Zuidweg
"Alle mkb-ondernemers in Nederland met financiële problemen helpen bij het regelen van hun schulden. Dat was mijn droom. Dapper startte ik in 1994 mijn eenmanszaak om dit ambitieuze voornemen na te jagen. Na twee jaar werken in mijn eentje, nam ik mijn eerste échte werknemer aan. De jonge jurist had zich bij mij gemeld via een open sollicitatie. Ik – ‘serieus werkgever’ – keek hem eens diep in de ogen..."
Lees verder >>
Podcast: De arbeidsmarkt in tijden van automatisering
met Monica van der Meeren
Onze gast van deze week is Monica van der Meeren, sales director van de Manpower Groep, één van de grootste aanbieders op het gebied van flexibele arbeid. Uit onderzoek blijkt dat rond 45% van alle banen in onze economie automatiseerbaar zijn. Hoe ga je daarmee om? Hoe ga je als werkgever en werknemer mee in deze ontwikkeling? 
Naar de podcast >>
Opleiding InHolland
Vanaf maart 2017 verzorgt Zuidweg & Partners de post-hbo opleiding Schuldhulpverlening aan de Hogeschool Inholland. In deze vier maanden durende opleiding, bouw je gespecialiseerde juridische kennis op voor je beroep als schuldhulpverlener.

Hiermee kun je direct aan de slag bij verschillende werkgevers, van gemeenten en maatschappelijke instellingen tot kredietbanken en commerciële bedrijven.
Schrijf je nu in! >>
Zuidweg & Partners
Graaf Florislaan 40
1200 CD HILVERSUM

T: 035 - 538 53 50
W: www.zuidweg-partners.nl
Volg ons op:
Twitter Twitter
LinkedIn LinkedIn