Zuidweg Nieuws
13 maart 2017
Hoe ga ik om met ziekte en verzuim?
Iedere ondernemer met personeel herkent dit probleem. Ziekte bij medewerkers kan hoge kosten veroorzaken. Deze week leggen wij uit hoe je het beste kunt reageren als er iemand ziek wordt en vooral hoe je ziekteverzuim bij medewerkers kunt voorkomen of terugdringen. 
Video: Ziekteverzuim? Snel en effectief reageren!
In deze video legt Jacqueline uit hoe je het beste kunt reageren bij ziekmeldingen. Een goede communicatie met je medewerkers en je arbodienst staat hierbij centraal. 
 Naar de video >>
Column: En zieke medewerker?! Wat nu?! 
door Joram van Geresteijn
"Iedere werkgever komt het wel een keer tegen. Je medewerker wordt ziek… En dan? Het valt niet altijd mee om op de juiste manier om te gaan met de situatie. Je wilt betrokkenheid tonen, maar niet te dichtbij komen. Je wil als mens graag weten wat er is, maar van de wet mag je er niet om vragen..."
Lees meer >>
Internationale Vrouwendag: Jacqueline Zuidweg te gast bij Wieger Hemmer op Radio 1

Afgelopen woensdag was het Internationale Vrouwendag. Jacqueline ging al vroeg uit de veren en was te gast bij het WNL radioprogramma "Nu al wakker" van 5.30 tot 6.00 uur. Zij deelde haar ervaringen als zakenvrouw, ondernemer en moeder. 

Naar de uitzending >>
Podcast: Het creëren van een gezonde werkomgeving
Onze gast van deze week is Joram van Geresteijn, HR advsieur en vennoot bij SZamen en specialist in arbeidsverzuim en arbeidsongeschiktheid. Hij legt uit dat de bedrijfscultuur van een onderneming een bepalende factor is voor de gezondheid van werknemers. Vervolgens geeft hij advies over het creëren van een goede bedrijfscultuur. 
Naar de podcast >>
Vandaag: Jacqueline Zuidweg spreekt bij het Commodis Congress 2017
Op het financieel falen van ondernemers ligt tot op de dag van vandaag een taboe in Nederland. Het gevolg van dit taboe is dat ondernemers die in financiële problemen terecht komen, te laat om hulp vragen. 

In de workshop "De ondernemer en ex-ondernemer met financiële problemen" licht Jacqueline de customer journey toe van deze groeiende doelgroep en geeft ze direct handvatten voor in de praktijk.
 Naar het programma >>
Volg ons op Social Media
Volg ons op Twitter en LinkedIn waar wij jou regelmatig op de hoogte houden met belangrijk nieuws voor ondernemend Nederland.
Zuidweg & Partners
Graaf Florislaan 40
1200 CD HILVERSUM

T: 035 - 538 53 50
W: www.zuidweg-partners.nl
Volg ons op:
Twitter Twitter
LinkedIn LinkedIn