Zuidweg Nieuws
27 maart 2017
Betrokkenheid bij je personeel
Een goede relatie tussen werknemer en werkgever is een belangrijke voorwaarde voor het succes van een bedrijf. Een goede communicatie, betrokkenheid, vertrouwen en loyaliteit staan hierbij centraal. Deze week beantwoorden wij de vraag hoe je dit als werkgever kan verwezenlijken.
Video: Mijn ervaringen als werkgever
In onze video van deze week deelt Jacqueline haar ervaringen uit 20 jaar ondernemerschap met personeel. Hoe bouw je een goede relatie op met je medewerkers? Hoe creëer je een goede werksfeer en loyaliteit binnen je bedrijf?
Naar de video >>
"De waarde van een vast contract"
door Jim van Heyningen
"De nieuwe CAO in het schoonmaak- en glazenwassersbedrijf 2017-2018 wordt vereenvoudigd. Er wordt aansluiting gezocht bij de wettelijke bepalingen over: de ketenbepaling, proeftijd, opzegtermijn en de aanzegtermijn. Dit leidt tot meer ruimte om 3 contracten voor bepaalde tijd af te sluiten in een periode van 2 jaar en een eenduidiger toepassing van de opzegtermijnen..."
Lees verder >>
Podcast: Hoe krijg je een sterke band met je personeel?
Onze gast van deze week is Jim van Heyningen, directeur van DSO Cleaning Services. Door de toenemende prijs- en werkdruk in de schoonmaakindustrie heerst er veel wantrouwen en is er verloop bij werknemers. Jim heeft echter zo'n sterke relatie met zijn personeel dat het verloop onder de 1% ligt en het ziekteverzuim onder 3%. Hoe hij dat doet? Dat vertelt hij in het interview.
Naar de podcast >>
Jacqueline Zuidweg te gast bij BNR Zakendoen met...
Afgelopen dinsdag was Jacqueline te gast bij Martje Schoemaker om over het onderwerp "Alles over leasing" te praten. Zo blijken niet alleen auto's te worden geleased, maar ook koelkasten, wasmachines, TV's en spijkerbroeken.
Ja, spijkerbroeken! 
Luister naar de uitzending >>
Zuidweg & Partners
Graaf Florislaan 40
1200 CD HILVERSUM

T: 035 - 538 53 50
W: www.zuidweg-partners.nl
Volg ons op:
Twitter Twitter
LinkedIn LinkedIn