Zuidweg Nieuws 
3 april 2017
De customer journey van de ondernemer met schulden
Deze maand nemen wij je mee in de customer journey van de ondernemer met schulden. Hoe vraag je schuldhulpverlening aan? Wat wordt er besproken tijdens de intake? En welke fases doorloop je in het traject bij Zuidweg & Partners.
Maar vooral ook, wanneer vraag je nu schuldhulpverlening aan als ondernemer? 
Video: Vragen om hulp kan je nooit vroeg genoeg doen!
Op welk moment ga je naar de schuldhulpverlening als ondernemer? Jacqueline geeft tips en adviezen vanuit de praktijk en ook een doorkijk welke ondernemers schuldhulpverlening aanvragen. 
Naar de video >>
Het aanvragen van schuldhulp-verlening
"Toen Jacqueline mij vroeg om een presentatie te geven over de customer journey van onze ondernemers tijdes onze regiobijeenkomsen afgelopen maand, vond ik dat een lastige ..."
Lees meer >>
Jacqueline Zuidweg, een interview over MKB Doorstart 
Jacqueline is te gast in het radioprogramma van de Zwolse Omroep Organisatie. Wat doet MKB Doorstart? Wie kunnen zich hier aanmelden?

Het interview met Jacqueline is terug te luisteren via de link, vanaf 48:50 en duurt ongeveer 7 minuten. 
Beluister de uitzending >>
Kick Off MKB Doorstart provincie Overijssel

MKB Doorstart is nu ook actief in Overijssel. De officiële Kick Off hiervan vindt plaats op woensdag 5 april. Lees hierover meer over in de nieuwsbrief van MKB Doorstart.

Lees meer >>
Podcast: Ik heb schulden, en dan?
Jacqueline gaat in gesprek met Simonette van Leeuwen, medewerker ondersteuning en klantcontact. Simonette vertelt over het eerste contactmoment van de ondernemer met Zuidweg & Partners. Wat wordt er van je gevraagd als ondernemer en wat kan Zuidweg & Partners voor je betekenen? Luister de podcast!
Naar de podcast >>
Hier liggen ondernemers wakker van!
Drie top-ondernemers vertellen over hun grootste uitdaging op dit moment en hun visie op digitalisering en personeel. Bernd Damme (House of Eléonore) vertelt dat het team meedeelt als aandeelhouder, Jacqueline Zuidweg (Zuidweg & Partners) wil klanten eerder kunnen helpen en Bert van Son (MUD Jeans) stelt dat hard groeien zorgt voor financiële zorgen.
Naar het artikel >>
Jacqueline is vanavond aanwezig bij Skills for the Next Economy! 
Op maandag 3 april, 20.00 uur duiken we weer in de Skills for the Next Economy in Pakhuis de Zwijger. Onze reeks over de 'nieuwe economie' en de bijbehorende vaardigheden. Samen met verschillende pioniers onderzocht Studio Wolfpack de skills voor de toekomst. Deze keer op het programma: Upcycling. 

Je kan het programma volgen via Livestream!
Meer informatie >>
Zuidweg & Partners
Graaf Florislaan 40
1200 CD HILVERSUM

T: 035 - 538 53 50
W: www.zuidweg-partners.nl
Volg ons op:
Twitter Twitter
LinkedIn LinkedIn