Zuidweg Nieuws
18 april 2017
De customer journey van de ondernemer met schulden:
Stabilisatie en verificatie
Deze week belichten wij de derde stap tijdens de customer journey bij Zuidweg & Partners: de stabilisatie- en verificiatiefase. Wat houdt dit in voor de ondernemer? Welke obstakels komen we tegen en hoe lossen wij deze op?
Video: Stabiliseren en verifiëren - wat betekent dat voor de ondernemer?
In de stabilisatiefase zorgen wij ervoor dat de ondernemer onder andere weer een stabiel inkomen genereert. In de verificatiefase stellen wij vast hoe hoog de totale schuld is en hoeveel er over de komende jaren kan worden afgelost. Jacqueline geeft toelichting. 
Naar de video>>
Column: "Uitstelgedrag" door Manon Luitjens-Bakker
"Iedereen beschikt over de mogelijkheden om rationele beslissingen te nemen. Alleen waarom doen we dat dan niet? Hoe komt het dat je als je een deadline op kantoor hebt op vrijdag je nooit zoals je gepland had op maandag begint met werken aan het project zodat je daarna met een gerust hart op donderdag alles af hebt? ..."
Lees verder >>
Kerckebosch Congres: 
Ondernemers en schulden
Kom naar het congres "Ondernemers en schulden" op 15 juni in Bunnik en verkrijg de nieuwste kennis op het gebied van schuldhulpverlening!

Dagvoorzitter:
Annemarie van Gaal

Sprekers:
Jacqueline Zuidweg, Nadja Jungmann, Ingrid Wakkee, Eric Boerma, Jan de Haan, Tony Tuerlings, Jannie van den Berg, Marion Weijers, Jaap van Mourik

Datum: Donderdag 15 juni 2017
Locatie: Postillon Hotel, Bunnik
Tijd: 9.00 - 17.00 uur
Meld je hier aan! >>
Podcast: Kleine en grote obstakels met Peshang Hormizyar
Onze gast van deze week is Peshang Hormizyar, insolventieadviseur bij Zuidweg & Partners. Hij legt uit wat de meest voorkomende problemen zijn bij de ondernemer en welke uitdagingen wij tegenkomen in de stabilisatie- en verificatiefase. Hoe wij de helpende hand bieden? Ook dat vertelt Peshang!
Naar de podcast >>
Jacqueline Zuidweg als panellid bij de Personal Finance Day! 
Wil je je financiële toekomst in eigen handen nemen? Kom dan naar de Personal Finance Day en leer alles wat je moet weten om jouw vermogen veilig te stellen. De dag begint met een inspirerend plenair programma. Daarna kun je deelnemen aan sessies, workshops en presentaties.

Datum: Donderdag 18 mei 2017
Locatie: Kromhouthal Amsterdam
             Noord

Tijd: 15.30 - 22.30
Meld je hier aan! >>
Bezoek ons op social media!
Volg ons op Twitter en LinkedIn, waar wij je regelmatig op de hoogte houden van belangrijk nieuws voor ondernemend Nederland!
Zuidweg & Partners
Graaf Florislaan 40
1200 CD HILVERSUM

T: 035 - 538 53 50
W: www.zuidweg-partners.nl
Volg ons op:
Twitter Twitter
LinkedIn LinkedIn