Zuidweg Nieuws
24 april 2017
De customer journey van de ondernemer met schulden:
De schuldsanering
De sanering is de laatste fase in het schuldhulpverleningstraject. Dit is de periode waarin de schulden geregeld worden. Om met de sanering te kunnen beginnen moet er een succesvol kwijtscheldingsvoorstel gemaakt worden. Hoe wij dit doen? Dat delen wij deze week met jou!
Video: Voorstel tot kwijtschelding
In onze video van deze week legt Jacqueline uit wat een voorstel tegen finale kwijting van de schulden is. En hoe financier je een schuldsanering?
Naar de video >>
Column: "Schuldsanering"
door Jacqueline Zuidweg
"Saneren betekent letterlijk: gezond maken, en dat is de basis van iedere schuldsanering. Je maakt de financiële basis weer schoon en gezond. En hoe doe je dat nou?
Allereerst moet er sprake zijn van een problematische schuldensituatie, ofwel: de schulden kunnen niet meer normaal worden afgelost vanwege daartoe ontoereikend inkomen en vermogen nu en in de nabije toekomst. En dan? ..."
Lees verder >>
Podcast: De voordelen van een minnelijke schuldenregeling
Onze gast van deze week is Arie Hovestad, manager bedrijfsvoering bij Zuidweg & Partners. Als onpartijdige bemiddelaar willen we zowel voor de schuldenaar als de schuldeisers het maximale resultaat behalen. Arie legt uit waarom het voor schuldeisers belangrijk kan zijn om een voorstel voor een minnelijke schuldenregeling te accepteren. 
Naar de podcast >>
Volg ons op Social Media
Volg ons op Twitter en LinkedIn waar wij jou regelmatig op de hoogte houden met belangrijk nieuws voor ondernemend Nederland.
Zuidweg & Partners
Graaf Florislaan 40
1200 CD HILVERSUM

T: 035 - 538 53 50
W: www.zuidweg-partners.nl
Volg ons op:
Twitter Twitter
LinkedIn LinkedIn