Zuidweg Nieuws
1 mei 2017
Wat is mijn werk waard? 
Deze maand gaat bij Zuidweg Nieuws alles over prijzen en tarieven. Deze week beantwoorden wij een van de belangrijkste vragen voor de ondernemer: Hoeveel kan ik voor één uur werk rekenen? 
Video: Hoe bepaal ik mijn uurtarief?
In deze video legt Jacqueline uit welke factoren er spelen bij het bepalen van je uurtarief. Belangrijk: Zorg ervoor dat je kosten gedekt zijn! 
Naar de video >>
"Wat is een uur waard?"
door Peter Bosman
"Mensen vragen me vaak wat het uurtarief van hun beroepsgroep is. En vaak weet ik daar het antwoord op omdat ik als daar uitgever van de Prijzen & Tarievengids al lang onderzoek naar doe. Maar meestal stel ik de vragensteller een wedervraag:  'wat kost een flesje water'?..."
Lees verder >>
Podcast: Waarde voor je klant creëren 
Onze gast van deze week is Peter Bosman van Publimix, uitgever van de Prijzen & Tarieven Gids. Hij legt uit hoe uurtarieven in een branche bepaald worden. Hoe meer waarde je creëert voor je klanten, hoe meer je kan rekenen voor één uur werk. Maar hoe creëer je meer waarde? Luister naar de tips van Peter!
Naar de podcast >>
Kick-off: MKB Doorstart Noord-Holland! 
De provincie Noord-Holland en MKB Doorstart maken zich samen sterk voor het behoud van ondernemerschap met een regionaal team van bedrijfskundigen. Ook jij kan helpen! Op 16 mei presenteert MKB Doorstart zich in het provinciehuis aan de Dreef in Haarlem. Je bent van harte uitgenodigd om de bijeenkomst bij te wonen.

Datum: Dinsdag 16 mei 2016
Tijd: 16.00 - 18.00 uur
Locatie: Provincie Noord-Holland
Dreef 3, Haarlem, Zaal 0.03

Meld je hier aan! >>
Zuidweg & Partners
Graaf Florislaan 40
1200 CD HILVERSUM

T: 035 - 538 53 50
W: www.zuidweg-partners.nl
Volg ons op:
Twitter Twitter
LinkedIn LinkedIn