Zuidweg Nieuws
8 mei 2017
Hoe verkoop ik mijn product of dienst?
Verkopen hoort bij het ondernemerschap. Toch blijft het voor veel ondernemers een uitdaging. "Sales is gewoon niet mijn ding" horen wij vaak. Daarom geven wij deze week waardevolle tips voor het verkopen van je product of dienst.
Video: Hoe maak ik een goede offerte?
In deze video legt Jacqueline uit wat een goede offerte inhoudt en hoe je deze voorstelt aan je klant.
Naar de video >>
Column: "De juiste sales mindset" door Edo Boonstra
"Hoe kom ik aan meer klanten? Hoe vind ik klanten die bij mij passen? Wat is mijn dienst, of product echt waard? Hoe maak ik verkopen leuk? Zo maar een greep uit de vragen die wij dagelijks horen van ondernemers en hun medewerkers als het gaat om het verkopen van hun producten en diensten. In de meer dan 10 jaar dat wij ondernemers en ondernemingen helpen is onze ervaring dat veel ondernemers nog wel de juiste..."
Lees meer >>
 
Podcast: Sales vaardigheden verbeteren
Onze gast van deze week is Edo Boonstra, sales expert en eigenaar van Green Badger. Voor ondernemers past het idee van sales vaak niet bij hun zelfbeeld. In de praktijk werkt dit de verkoop tegen. Edo legt uit hoe ondernemers in de juiste mindset kunnen komen om hun sales vaardigheden te verbeteren en een goede relatie met hun klanten op te bouwen.
Naar de podcast >>
Kick-Off MKB-Doorstart Noord-Holland!
De provincie Noord-Holland en MKB Doorstart maken zich samen sterk voor het behoud van ondernemerschap met een regionaal team van bedrijfskundigen. Ook jij kan helpen! Op 16 mei presenteert MKB Doorstart zich in het provinciehuis aan de Dreef in Haarlem. Je bent van harte uitgenodigd om de bijeenkomst bij te wonen.

Datum: Dinsdag 16 mei 2016
Tijd: 16.00 - 18.00 uur
Locatie: Provincie Noord-Holland
Dreef 3, Haarlem, Zaal 0.03
Meld je hier aan! >>
Zuidweg & Partners
Graaf Florislaan 40
1200 CD HILVERSUM

T: 035 - 538 53 50
W: www.zuidweg-partners.nl
Volg ons op:
Twitter Twitter
LinkedIn LinkedIn