Zuidweg Nieuws
15 mei 2017
Prijs bepalen
Hoe stel ik de prijs vast voor mijn product of dienst?
Het vaststellen van een prijs is één van de uitdagingen van het ondernemerschap. De prijs die jij als ondernemer hanteert is cruciaal voor jouw onderneming. Daarom geven wij deze week waardevolle tips!
Video
Video: Prijzen in de praktijk
In deze video legt Jacqueline uit hoe je de prijs van een product of dienst kunt vaststellen en welke aspecten daar bij komen kijken. Aan de hand van duidelijke voorbeelden en haar eigen ervaringen, neemt ze je mee in dit proces.
Naar de video >>
Column: Is prijs een getal of gevoel? Door Hiske Gude
"Als we de prijs van ons product of onze dienst bepalen, richten we ons vaak op rationele overwegingen. We denken namelijk dat de consument beslist op twee criteria: prijs en kwaliteit.Toch zijn er tal van producten die voor een fikse meerprijs worden verkocht én als zoete broodjes over de toonbank gaan.Die kracht noemen wij bij Sales vanuit je Hart het loyaliteitsbeginsel. Dat beginsel zegt: Hoe liever je ergens bij wilt horen, des te minder..."
Lees verder >>
 
Podcast
Podcast: Sales vanuit je Hart
Onze gast deze week is Hiske Gude, trainer bij Sales vanuit je Hart en coauteur van het gelijknamige boek. Bij sales is een band opbouwen met de klant een belangrijk proces. Wek vertrouwen bij de klant en zorg voor een loyale klant. Loyale klanten kosten het minst en leveren het meeste op. Zodra mensen in jouw bedrijf, product of dienst geloven en daar iets aan willen bijdragen, worden zij ambassadeurs.     
Naar de podcast >>
Kick-Off MKB-Doorstart Noord-Holland!
De provincie Noord-Holland en MKB Doorstart maken zich samen sterk voor het behoud van ondernemerschap met een regionaal team van bedrijfskundigen. Ook jij kan helpen! Op 16 mei presenteert MKB Doorstart zich in het provinciehuis aan de Dreef in Haarlem. Je bent van harte uitgenodigd om de bijeenkomst bij te wonen.

Datum: Dinsdag 16 mei 2016
Tijd: 16.00 - 18.00 uur
Locatie: Provincie Noord-Holland
Dreef 3, Haarlem, Zaal 0.03
Meld je hier aan! >>
Zuidweg & Partners
Graaf Florislaan 40
1200 CD HILVERSUM

T: 035 - 538 53 50
W: www.zuidweg-partners.nl
Volg ons op:
Twitter Twitter
LinkedIn LinkedIn