Zuidweg Nieuws
12 juni 2017
Ondernemers en schulden
Ondernemers ontkomen bijna niet aan schulden. Vaak is een lening bij de bank nodig om in een eigen bedrijf te kunnen investeren. Zolang het goed gaat met het bedrijf is er niets aan de hand. Maar wat als het niet goed gaat en de betalingsverplichtingen niet kunnen worden nagekomen?
Video: Horen schulden bij het ondernemerschap?
In deze video legt Jacqueline uit wat ondernemers moeten doen als ze schulden hebben en zij die niet meer kunnen betalen. Is het faillissement de oplossing voor de schulden?  
Naar de video >>
Column: Faillissementsaanvraag en toch doorgaan?
Onlangs werden wij benaderd door een ondernemer met een besloten vennootschap (bv). In de loop der tijd zijn er verschillende betalingsachterstanden ontstaan, onder andere in de premiebetaling aan het pensioenfond van de medewerkers. Het pensioenfonds dreigt nu met het aanvragen van een faillissement. Door het aanvragen van het faillissement is de...
Lees verder >>
 
Podcast: Wat moet je doen bij schulden?
Onze gast in deze podcast is Arie Hovestad, manager bedrijfsvoering bij Zuidweg & Partners. Ondernemers met schulden zien vaak geen uitweg, maar er zijn nog veel mogelijkheden om tot een oplossing te komen. Arie legt uit hoe je passende hulp kunt krijgen.   
Naar de podcast >>
Ontmoeten, elkaar vinden en verbinden.
Draagt u groei van ondernemerschap ook een warm hart toe? Kom dan op woensdag 21 juni 2017 naar de Kamer van Koophandel in Eindhoven zodat wij elkaar kunnen ontmoeten, vinden en verbinden. Bent u erbij? In de link vindt u de uitnodiging en het programma en kunt u zich aanmelden. Wij hopen u op 21 juni te mogen begroeten!

Met vriendelijke groet,

 
Namens Provincie Noord-Brabant, Kamer van Koophandel, Zelfstandigenloket Eindhoven, Brabant Start en MKB Doorstart.
Meld je hier aan >>
Zuidweg & Partners
Graaf Florislaan 40
1200 CD HILVERSUM

T: 035 - 538 53 50
W: www.zuidweg-partners.nl
Volg ons op:
Twitter Twitter
LinkedIn LinkedIn