Zuidweg Nieuws
26 juni 2017
Schulden.nl 
Mensen met problematische schulden komen veel te laat bij de schuldhulpverlenende instanties terecht. Vanaf de constatering van de eerste betalingsachterstand duurt dat meestal enkele jaren. In deze periode wordt de schade voor alle betrokken partijen alleen maar groter.

3 juli 2017 gaat de site van Schulden.nl live!

Met Schulden.nl, een samenwerking van PLANgroep en Zuidweg & Partners, doorbreken wij dit proces. Schulden.nl organiseert vroegsignalering van schulden via schuldeisers en biedt passende hulp aan de schuldenaar. 
Video:  Hoe werkt Schulden.nl?
In deze video legt Jacqueline uit hoe Schulden.nl werkt. Op het moment dat schuldeisers constateren dat hun klant niet meer kan betalen, dan kunnen zij adviseren om contact op nemen met Schulden.nl. Aanmelding kan via de website of telefonisch. Er wordt dan binnen 48 uur contact opgenomen voor een intakegesprek. 
Naar de video >>
Column: Schuldhulpverlening: Hoe eerder, hoe beter!
"Mensen komen vaak pas een jaar na het ontstaan van de eerste schuld bij schuldhulpverlening. Hierdoor is de schuldhoogte behoorlijk toegenomen. Bijvoorbeeld door rente- en incassokosten. Dat is natuurlijk zonde. Want hierdoor wordt het moeilijker een oplossing te vinden. Tijdig vragen om hulp is van groot belang. Daarom hebben we een nieuwe manier ontwikkeld..."
Lees meer >>
Podcast: Waarom Schulden.nl? 
Onze gast van deze week is Anne-Mieke de Peuter, directeur van PLANgroep. PLANgroep biedt namens gemeenten schuldhulpverlening aan particulieren. Anne-Mieke benadrukt hoe belangrijk het is om een systeem te ontwikkelen waarmee mensen met schulden sneller geholpen kunnen worden.

Daarom worden er afspraken gemaakt met de meest voorkomende schuldeisers in Nederland om snel hulp te kunnen bieden middels Schulden.nl
Naar de podcast >>
Volg ons op social media!
Volg ons op Twitter en LinkedIn, waar wij jou regelmatig op de hoogte houden met belangrijk nieuws voor ondernemend Nederland!
 
Lees meer >>
Zuidweg & Partners
Graaf Florislaan 40
1200 CD HILVERSUM

T: 035 - 538 53 50
W: www.zuidweg-partners.nl
Volg ons op:
Twitter Twitter
LinkedIn LinkedIn