Zuidweg Nieuws
3 juli 2017 
Communicatie met je schuldeisers 
Rekeningen zijn er om te betalen. Maar wat als je die niet kunt betalen? Wat als je een betalingsregeling wil treffen of helemaal bent opgehouden te betalen? Een goede communicatie met je schuldeisers is een voorwaarde om door moeilijke tijden heen te komen. Deel je probleem en je bent halverwege de oplossing. 
Video: Goede relatie met je schuldeisers
Schuldeisers zijn belangrijke relaties die je nodig hebt om te kunnen  ondernemen. In deze video legt Jacqueline uit hoe je het beste kunt communiceren met schuldeisers en wat je moet doen als je de vordering niet meer kunt betalen.
Naar de video >>
Verstop je niet bij financiële problemen: communiceer!
Vanuit ons kantoor in Drachten werk ik samen met mijn team van insolventiespecialisten hard om schuldenproblematiek bij (kleine) MKB-ondernemers in te dammen. Onze missie hierbij is het voorkomen van onnodige faillissementen en bedrijfsbeëndigingen. Ik hoef denk ik niemand te vertellen waarom wij dit doen, aangezien de gevolgen van...
Lees meer >>
Podcast: Blijf in contact!
Te gast in deze podcast is Hielke van der West, teamleider insolventie bij Zuidweg & Partners. Uit eigen ervaring vertelt Hielke dat ondernemers vaak te weinig communiceren met schuldeisers. Dit kan komen omdat ondernemers zich schamen voor de schuld of het idee hebben dat zij binnen korte termijn de rekeningen toch nog kunnen betalen. 
Naar de podcast >>
Schulden.nl is live!
Mensen met problematische schulden komen veel te laat bij de schuldhulpverlenende instanties terecht. Vanaf de eerste constatering van de eerste betalingsachterstand duurt dat meestal enkele jaren. In deze periode wordt de schade voor alle betrokken partijen alleen maar groter.

Met schulden.nl doorbreken wij dit proces. Schulden.nl organiseert vroegsignalering van schulden via schuldeisers en biedt passende hulp aan de schuldenaar. 
Schulden.nl >>
Zuidweg & Partners
Graaf Florislaan 40
1200 CD HILVERSUM

T: 035 - 538 53 50
W: www.zuidweg-partners.nl
Volg ons op:
Twitter Twitter
LinkedIn LinkedIn