Zuidweg Nieuws
14 augustus 2017
Korte termijnfinanciering, oftewel snel geld
Wat als de bank nee zegt? Waar ga je dan naar toe voor geld? Of wil je überhaupt niet naar een bank voor financiering? Wat zijn alternatieven? Een nieuwkomer in deze markt is PIN Voorschot. In deze nieuwsbrief geven we je meer informatie hierover.
Video: snel geld 
Snel geld, dat heb je als ondernemer soms nodig. Maar hoe kom je aan snel geld oftewel financiering op korte termijn? Wil je antwoord op deze vraag? Kijk dan naar deze video.  
Naar de video >>
Column: ‘Nee’ bij de bank, maar tóch geld! 
"Nederlanders zijn een ondernemend volk. Maar dan moeten ze wel kunnen investeren. Veelal klopt een ondernemer eerst aan bij de bank. Helaas zijn voor banken relatief kleine leningen niet meer rendabel. Maar mede dankzij de afname van bancaire kredietverlening is er voor MKB’ers een sterke toename van alternatieve financieringsvormen ontstaan. Er is dus meer! ..."
Naar de column >>
Podcast: EMF Finance/ PIN Voorschot
Te gast in deze podcast is Diederik Werdmölder, oprichter van EMF Finance/ PIN Voorschot. PIN Voorschot koopt van een MKB-ondernemer (bijvoorbeeld een winkel, café of restaurant) een stukje toekomstige pinomzet. Wil je meer hierover weten? Luister dan naar de podcast.
Naar de podcast >>
Ombudsman onderzoekt buitensluiten van schuldhulp-verlening.
De Nationale ombudsman start een vervolgonderzoek naar schuldhulpverlening in tien gemeenten vanwege signalen dat bepaalde mensen structureel worden uitgesloten. In het artikel lees je hier meer over.
    Lees meer >>
Zuidweg & Partners
Graaf Florislaan 40
1200 CD HILVERSUM

T: (035) 538 53 50
W: www.zuidweg-partners.nl
Volg ons op:
Twitter Twitter
LinkedIn LinkedIn