Zuidweg Nieuws
28 augustus 2017
Korte termijnfinanciering: factoring
Geld lenen: als ondernemer ontkom je er bijna niet aan. Naast geld lenen bij de bank maken jaarlijks duizenden ondernemers gebruik van alternatieve financiering. Wil je weten wat voor alternatieven er zijn en hoe je hier gebruik van maakt? In deze nieuwsbrief geven wij meer informatie over factoring, financiering op basis van je debiteuren. Een mooi voorbeeld van zo'n factormaatschappij is Voldaan. 
Video: factoring
Factoring is financiering op basis van je debiteuren. Wanneer is factoring geschikt voor jou als ondernemer? In deze video legt Jacqueline uit wat deze vorm van alternatieve financiering precies inhoudt. Nieuwsgierig naar wat factoring voor jou kan betekenen? Kijk dan naar deze video. 
Naar de video >>
Column: Financiering voor ondernemers binnen één dag!
"Veel ondernemers hebben problemen bij het vinden van financiering. Daar heeft Voldaan Factoring een oplossing voor: het Oosterhoutse bedrijf koopt facturen van ondernemers en betaalt die op de dag van verzending. Tegen een tarief van 4 tot 6 procent wordt alles geregeld, zo kan de ondernemer zich richten op zijn échte werkzaamheden..."  
Naar de column >>
Jacqueline Zuidweg ambassadeur van Business Channel One! 
Jacqueline Zuidweg is ambassadeur van het zakelijke platform Business Channel One. Dit online platform informeert in beeld en geluid over en voor ondernemend Nederland. Wil je weten hoe Jacqueline zich inzet om onderne-mers die te maken hebben met (geld)proble-men vooruit te helpen? Bekijk hier haar videoportret.
Naar het videoportret  >>
Podcast: Voldaan
Te gast in deze podcast is Tim Zoete, commercieel directeur van Voldaan. Dit bedrijf koopt je factuur en rekent die dezelfde dag nog af. Ben je benieuwd hoe dit werkt en wil je meer hierover weten? Luister dan naar de podcast. 
Naar de podcast >>

Uitnodiging:
20 september: bijeenkomst over vroegsignalering 

Woensdag 20 september a.s. organiseert de Gemeente Hoorn, Ondernemersklankbord en MKB Doorstart een bijeenkomst met als thema 'Vroegsignalering'. Centraal tijdens deze bijeenkomst staat de vraag hoe ondernemers in Hoorn die (financiële) problemen ervaren op tijd kunnen worden geholpen.

Datum & tijd:
20 september, 15.30 - 18.00 uur

Locatie:
Grand Café Turf, Gedempte Turfhaven 19 in Hoorn 

Aanmelden:
Via de website van MKB Doostart of de link hieronder:   

 
Meld je hier aan  >>
Zuidweg & Partners
Graaf Florislaan 40
1200 CD HILVERSUM

T: (035) 538 53 50
W: www.zuidweg-partners.nl
Volg ons op:
Twitter Twitter
LinkedIn LinkedIn