Zuidweg Nieuws
9 oktober 2017
Een van de meestgestelde vragen: stoppen of doorgaan?
Zuidweg & Partners bestaat 23 jaar! De afgelopen jaren hebben we veel kennis en ervaring opgedaan in het helpen van ondernemers met schulden. In de komende nieuwsbrieven zullen we de meestgestelde vragen van de afgelopen 23 jaar met je delen. In deze nieuwsbrief staat de vraag: 'moet ik stoppen of doorgaan met mijn bedrijf?' centraal. 

Video: 'hoe bepaal je of je bedrijf toekomst heeft?'

Als je bedrijf in financiële problemen zit, wil je natuurlijk weten of je onderneming nog toekomst heeft. In deze video legt Jacqueline uit hoe je kunt bepalen of je bedrijf levensvatbaar is. Heeft het nog zin om door te gaan, en is dit ook wat je zelf wilt? Meer weten? Bekijk dan de video!
Naar de video >>
Column:
'Moet ik stoppen of doorgaan?'
"Ondernemers die mij vragen: 'Moet ik stoppen of doorgaan met mijn bedrijf?', kom ik vrijwel nooit tegen. Bijna iedere ondernemer wil graag doorgaan met zijn of haar bedrijf, maar wordt hierin soms belemmerd. De vraag die wij krijgen is: 'Hóe kan ik doorgaan?' Het begint bij..."
Naar de column >>
Bijeenkomst KvK: 'Ondernemersproblemen zijn
er om opgelost te worden'

Deze (gratis) bijeenkomst wordt georgani-seerd door de KvK en vindt plaats op
dinsdag 24 oktober van 19:00-21:30 uur bij het Ondernemersplein Amsterdam (De Ruyterkade 5 in Amsterdam).

Onderwerpen die aan bod komen:
• Klanten vinden en binden
• Vinden van financiering
• Oplossen van geschillen
• Behalen van voldoende winst
• Op orde krijgen en houden van de    administratie 

Geïnteresseerd? Klik hier voor meer informatie of meld je aan via onderstaande link:

Aanmelden >>
Podcast: MKB Doorstart
kan je helpen!
Te gast in deze podcast is Jeroen Koster. Hij is bedrijfskundige bij MKB Doorstart, een portal voor vroegsignalisering van problemen van MKB'ers en zzp'ers. Jeroen vertelt wat MKB Doorstart voor jou kan betekenen. Zijn tip: "Trek op tijd aan de bel!"  
Naar de podcast >>
Zuidweg & Partners helpt Sinterklaas een handje
Alle kinderen kijken uit naar pakjesavond. Maar wat als de Sint je kind overslaat? Gelukkig is er de stichting Sinterklaasbank. Ook dit jaar steunt Zuidweg & Partners de Sinterklaasbank en zullen er kinderen van ondernemers in een traject bij Zuidweg blij worden gemaakt met een Sinterklaascadeau. 

Voor meer informatie klik je op onderstaande link: 
Naar de Sinterklaasbank >>
Documentaire 'Vergeef me mijn schulden'
Eind september werd de documentaire 'Vergeef me mijn schulden' uitgezonden. Regisseur Ingeborg Jansen filmde hiervoor in de rechtbank van Den Haag bij zittingen waar rechters toetsen of mensen in aanmerking komen voor de Wet schuldsanering natuurlijke personen. Heb je de uitzending gemist, maar wil je deze alsnog bekijken? Klik dan op de link.
Naar de documentaire >>
Zuidweg & Partners
Graaf Florislaan 40
1200 CD HILVERSUM

T: (035) 538 53 50
W: www.zuidweg-partners.nl
Volg ons op:
Twitter Twitter
LinkedIn LinkedIn