Zuidweg Nieuws
20 november 2017
Een van de meestgestelde vragen: hoe kom ik van mijn schulden af? 
Zuidweg & Partners bestaat 23 jaar! De afgelopen jaren hebben we veel kennis en ervaring opgedaan in het helpen van ondernemers met schulden. In deze nieuwsbrief sluiten we het thema 'de meestgestelde vragen van de afgelopen jaren af' met de vraag: hoe kom ik van mijn schulden af?
Video: hoe kom ik van mijn schulden af?
Hoe kunnen we je helpen bij het regelen van je schulden? Een van de eerste vragen die wij stellen is: hoe is de schuld ontstaan en hoe denk je deze af te betalen? En wat zijn de mogelijkheden als je bedrijf levensvatbaar is, kun je dan met je bedrijf doorgaan? Wil je meer weten? Bekijk dan de video! 
Naar de video >>
Column: 
'Hoe kom ik uit de schulden?'
"Een grote opdrachtgever die niet op tijd betaalt, weinig opdrachten, minder inkomsten vanwege ziekte, een administratie die van alle kanten rammelt met een hoge belastingaanslag als gevolg… verschillende oorzaken waardoor je als ondernemer in de schulden kunt komen..."
Naar de column >>
Uitnodiging: 
12 december: bijeenkomst 'Financieel gezond onderne-men in Gooise Meren' 
Op dinsdag 12 december organiseren de Gemeente Gooise Meren en MKBDoorgaan.nl een bijeenkomst over financieel gezond ondernemen. Er zijn verschillende situaties waarvan ondernemers wakker kunnen liggen. Daarom organiseren de gemeente Gooise Meren en MKBDoorgaan.nl een bijeenkomst om ondernemers optimaal te faciliteren en de overlevings- en groeikansen van hun bedrijven te vergroten. 

Datum & tijd:
Dinsdag 12 december 2017, 15.30 -18.00 uur.

Locatie:
Gemeentehuis Bussum, Brinklaan 35, Bussum.

Aanmelden:
Via de website van MKBDoorgaan.nl of de link hieronder. 
 
Meld je aan >>
Podcast: Burak Düdükcü
(Zuidweg Schuldhulp) 

Te gast in deze podcast is Burak Düdükcü, insolventieadviseur bij Zuidweg Schuldhulp. 
Als insolventieadviseur voert Burak voor (ex-)ondernemers een schuldregeling door.
In deze podcast geeft hij antwoord op de vraag: hoe kom ik van mijn schulden af? Benieuwd naar de podcast? Klik dan op de link hieronder. 

Naar de podcast >>
Reportage in Radar: 
nog verder in de schulden door je energiemaatschappij
Op 6 november besteedde Radar in haar uitzending aandacht aan energieleveranciers. Wat als de enige energiemaatschappij waar je nog terecht kunt je nog verder in de schulden helpt? Foute berekeningen, hogere maandlasten dan bij je vorige energieleverancier en hoge jaarafrekeningen die te laat worden verstuurd. En dat terwijl je al in de schulden zit. Mag dit zomaar? Heb je de uitzending gemist, klik dan op de link hieronder. 
Bekijk de uitzending >>
Incasso? Betaal, maar alleen als het klopt! 
De Autoriteit Consument & Markt (ACM) helpt schuldhulpverleners om oneerlijke incasso-bureaus aan te pakken. De toezichthouder lanceert hiervoor een website met voorbeeldbrieven, rekentools en informatie over incasso. Ben je benieuwd naar deze toolkit? Klik dan op de link hieronder.
Naar de toolkit >>
>
Zuidweg & Partners
Graaf Florislaan 40
1200 CD HILVERSUM

T: (035) 538 53 50
W: www.zuidweg-partners.nl
Volg ons op:
Twitter Twitter
LinkedIn LinkedIn