Zuidweg Nieuws
11 juni 2018 
Online zichtbaarheid: hoe pak je dat aan?
Hoe zorg je dat je bedrijf online zichtbaar is en wat zijn de mogelijkheden? Welke kanalen op social media zet je in? En wat is het belang hiervan? In deze nieuwsbrief vertelt een social media & online marketing expert hierover. Luister, lees en leer!
Video:
Online zichtbaarheid
Als ondernemer online zichtbaar zijn, wordt steeds belangrijker. Liesbeth Besamusca, business mentor en consultant social media & online marketing, geeft ondernemers advies en tips & tricks om meer groei te creëren door meer online zichtbaarheid. Meer weten? Bekijk dan haar video! 
Naar de video >>
Column:
De frustratie van onzichtbaarheid 
"Lange tijd geloofde de gemiddelde mkb’er er niet in. “Social media is niet voor bedrijven”, was in de begintijd van de smartphone (2008) een veelgehoorde opmerking. We’ve come a long way’, zou ik willen zeggen, maar de eerlijkheid gebiedt mij te zeggen dat er nog heel erg veel terrein te winnen is..."
Naar de column >>
'Mijn wens is iemand met een helicopterview in Den Haag'
Onlangs werd Jacqueline Zuidweg geïnter-viewd door Zelf Magazine, een uitgave voor beschermingsbewindvoerders. Een mooi interview over vroegsignalering, bewind-voering en Jacqueline's visie op schuldhulp-verlening. Meer lezen? Klik dan op de link.
Meer  Lees meer >>
'De huidige inrichting van schuldhulpverlening is niet effectief'
Paul van Liempt van Voor de Ommekeer TV interviewde onlangs Jacqueline Zuidweg over de veranderingen die volgens haar nodig zijn in de schuldhulpverlening en hoe zij dit met Zuidweg & Partners probeert te realiseren. Ben je benieuwd naar de video? Klik dan op de link.
Naar het interview >>
Onderzoek: 
Draag als ondernemer bij aan de wetenschap! 
Ondernemers zijn belangrijk voor de samenleving en daarom doet de Erasmus Universiteit Rotterdam onderzoek naar ondernemend gedrag en de ervaringen van ondernemers met ondernemerschap. Help jij mee door de korte vragenlijst in te vullen? 
Naar de vragenlijst >>
Podcast:
Liesbeth Besamusca: 'Een goede website is de basis'
Te gast in deze postcast is Liesbeth Besamusca, business mentor en consultant social media & online marketing. Wij praten  onder meer met haar over de basis van digitale zichtbaarheid: een goede website. "Een goede website kan van bezoekers klanten maken". Luister naar de postcast! 
Naar de podcast >>
Gemeentelijke vangnetregeling zelfstandigen onbekend bij zzp'ers 
Gemeenten moeten zzp’ers beter informeren over de mogelijkheden van ondersteuning bij financiële problemen. Het hiervoor bedoelde Besluit Bijstandsverlening Zelfstandigen (Bbz) is nauwelijks bekend onder de doelgroep, meldt ZZP Nederland. 
Meer  Lees meer >>
Inloopspreekuur:
Elke donderdag bij de KvK in Amsterdam
Ben jij een ondernemer in zwaar weer uit Amsterdam en heb je behoefte aan advies? Zuidweg & Partners organiseert elke donderdag van 09.00 – 10.00 uur een inloopspreekuur bij de Kamer van Koophandel in Amsterdam. Hier kun je jouw situatie bespreken en krijg je vrijblijvend advies welke stappen je nu kunt nemen.

Locatie:
Kamer van Koophandel
De Ruijterkade 5
1013 AA Amsterdam

Heb je vragen, neem dan contact met ons op via (035) 538 53 50. Wij helpen je graag! 
 
Helft van de mensen met  schulden leest slecht
De helft van de mensen met problematische schulden leest slecht. Opvallend veel en zorgwekkend, zegt het team van de Rijksuniversiteit Groningen en de Stichting Lezen en Schrijven dat hiernaar onderzoek deed. Hierdoor begrijpen veel mensen met schulden brieven van instanties niet of nauwelijks.
Meer  Lees meer >>
Zuidweg & Partners
Graaf Florislaan 40
1200 CD HILVERSUM

T: (035) 538 53 50
W: www.zuidweg-partners.nl
Volg ons op:
Twitter Twitter
LinkedIn LinkedIn