Zuidweg Nieuws
9 juli 2018 
Online zichtbaarheid: zelf online tv maken 
Online zichtbaarheid is belangrijk en social media is hierin een onmiskenbare schakel. Het biedt ongekende mogelijkheden om je bedrijf te promoten en om zakelijke relaties op te bouwen. Maar heb je al eens gedacht aan het maken van online video's? Dit wordt steeds meer gedaan. Je leest er meer over in deze nieuwsbrief. 
Video:
Een dag uit het leven van Zarayda Groenhart
Zarayda Groenhart, presentatrice, televisiemaker en online ondernemer, laat zien hoe 'een dag uit haar leven' er uitziet. Ze toont hoe bijzonder het eigenlijk is dat je zelf je online radio en tv kan maken. Of zoals ze het zelf omschrijft: "Je kunt de John de Mol zijn van je eigen business." Bekijk haar video!
Meer  Naar de video >>
Column:
'Ik ben soms te romantisch, realiseerde ik me' 
"Ik was bij een geweldige business training van de Amerikaanse topondernemer Dean Jackson en hij stelde ons een superbelangrijke vraag: 'Hoe zou je business eruit zien als je alleen maar betaald kreeg op het moment dat mensen hun droomresultaat behalen?' Dat zette me aan het denken..."
Naar de column >>
Minister Dekker wil meer bescherming voor mensen met schulden 
Deurwaarders mogen voortaan minder in beslag nemen bij mensen met schulden als die onder het bestaansminimum dreigen te komen. Zo mag niet meer de hele bankrekening in beslag worden genomen, maar moet een deel van het tegoed tot de beschikking van de rekeninghouder blijven. Minister Dekker wil met zijn voorstel voorkomen dat mensen met schulden in een uitzichtloze situatie belanden.  
Lees meer >>
Jacqueline Zuidweg te gast 
op BNR Nieuwsradio 
Vrijdag 29 juni schoof Jacqueline Zuidweg aan in het ondernemerspanel van het programma Zakendoen op BNR Nieuwsradio. Tijdens de uitzending stond het laatste zakennieuws centraal. Heb je de uitzending gemist en wil je deze alsnog luisteren? Klik dan op de link hieronder. 
Meer  Naar de uitzending >>
Podcast:
Zarayda Groenhart: 'Ik help ondernemers online video's maken'
Te gast in deze postcast is Zarayda Groenhart, presentatrice, televisiemaker, online ondernemer én oprichter van VideoBusinessSchool, de online media academie. Zarayda empowered vrouwelijke ondernemers met behulp van video en media. Meer weten over wat deze duizendpoot allemaal nog meer doet? Luister naar de postcast! 
Naar de podcast >>
Kabinet:
'Ook zzp'ers met schulden moeten toegang hebben tot schuldhulp'
Onlangs werden in de Tweede Kamer vragen gesteld aan staatssecretaris Van Ark naar aanleiding van het artikel ‘Zelfstandige ondernemers met schulden kunnen vaak niet bij hun gemeente terecht’. Van Ark onderkent het probleem en gaf aan dat het kabinet vindt dat iedereen, ook zzp’ers, met (dreigende) problematische schulden toegang moeten hebben tot hulp. Klik op de link hieronder voor de reactie van de staatssecretaris op de kamervragen. 
Lees meer >>
Meerderheid van ondernemers kent periodes van persoonlijke en zakelijke problemen 
Het KvK Ondernemerspanel deed eind 2017 onderzoek naar periodes van forse zakelijke tegenslag bij gemeentes. De KvK heeft dit onderzoek gepubliceerd en wat blijkt: 53% van de deelnemers heeft dit wel eens meegemaakt en 10% heeft hier nog steeds mee te maken.  
Meer  Naar het onderzoek >>
Zuidweg & Partners
Graaf Florislaan 40
1200 CD HILVERSUM

T: (035) 538 53 50
W: www.zuidweg-partners.nl
Volg ons op:
Twitter Twitter
LinkedIn LinkedIn