Zuidweg Nieuws
23 juli 2018 
Online zichtbaarheid: de bedrijfsvideo als visitekaartje 
Online zichtbaarheid is van belang om je bedrijf te promoten, zakelijke contacten te leggen en uit te bouwen. Dit doe je bijvoorbeeld door gebruik te maken van social media. Maar heb je al eens gedacht aan het maken van een bedrijfsvideo als ultiem uithangbord? Je leest er meer over in deze nieuwsbrief. 
Video:
Business Channel One
Business Channel One is het eerste reclamevrije videokanaal van en voor innovatieve ondernemers. Dus geen afleidende reclame en geen andere filmpjes na afloop, maar video's van bevlogen ondernemers met een missie of visie. Klik op de link hieronder voor de introductievideo.
Naar de video >>
Column:
De kracht van eerlijke zichtbaarheid 
"Het was voor mij een nieuwe ervaring om mee te doen aan een podcast. Door mee te doen aan het online radioprogramma ‘Vallen, opstaan en weer doorgaan’, heb ik kennis kunnen maken met een voor mij nieuwe manier van online zichtbaarheid..."
Naar de column >>
Inventarisatie van huidige wetgeving rondom schulden 
Experts op het gebied van schuldhulpverlening hebben op verzoek van de Kamercommissie Sociale Zaken en Werkgelegenheid een overzicht gemaakt van vijftig aanpassingen op het gebied van wetgeving die volgens hen nodig zijn om de schuldhulp te verbeteren. Wil je weten welke dat zijn? Klik dan op de link.  
Meer lezen >>
Fijne zomer!
Zuidweg & Partners wenst je een mooie zomer, met veel inspiratie!

In verband met onze zomerstop verschijnt de eerstvolgende Zuidweg Nieuws op maandag 24 september. Wel versturen we deze zomer nog twee thema nieuwsbrieven.  
Podcast:
Tilly Scholtze: 'We willen zorgen voor bewustwording'
Te gast in deze postcast is Tilly Scholtze, mede-eigenaar van Business Channel One, het eerste reclamevrije videokanaal van en voor innovatieve ondernemers"We willen iets toevoegen en ondernemers inspireren en motiveren." Meer weten? Luister naar de postcast! 
Naar de podcast >>
Moties Tweede Kamer over schuldhulpverlening
De afgelopen tijd is er veel aandacht geweest voor schuldhulpverlening in het algemeen. De aanpak van schuldenproblematiek staat hoog op de politieke agenda. Wil je weten welke moties in de Tweede Kamer, die ingediend zijn naar aanleiding van de brede schuldenaanpak, al dan niet zijn aangenomen, klik dan op de link hieronder. 
M Meer lezen >>
Tip!
Bekijk onze online juridische begrippenlijst!
Wat is een dwangakkoord en wat houdt een beslaglegging precies in? Ben je op zoek naar meer uitleg over de juridische termen die in de schuldhulpverlening vaak worden gebruikt? Neem dan de handige begrippenlijst op onze website door. 
Naar de begrippenlijst >>
Zuidweg & Partners
Graaf Florislaan 40
1200 CD HILVERSUM

T: (035) 538 53 50
W: www.zuidweg-partners.nl
Volg ons op:
Twitter Twitter
LinkedIn LinkedIn