Speciale editie! 

De 5 best beluisterde podcasts! 
De afgelopen twee jaar hebben we 50 podcasts gedeeld. Ben je benieuwd welke onderwerpen het best beluisterd werden? We hebben de top-5 voor je op een rij gezet. Om nog een keer te beluisteren! 
Onderwerp:
De franchise-advocaat 
In deze postcast staat Adeny van Engel centraal. Zij werkt al jaren als franchise-advocaat, mediator en coach en sinds kort heeft ze haar eigen kantoor: Van Engel Legal. Zij vertelt in deze podcast wat haar werk inhoudt en wat zij kan betekenen voor franchisegevers en franchisenemers.
Naar de podcast >>
Onderwerp:
Ondernemer en schulden? Wat kan de gemeente voor je doen? 
In deze podcast vertelt Jannie van den Berg, Teamleider van het Zelfstandigenloket Flevoland (ZLF) wat het ZLF kan betekenen voor ondernemers met financiële problemen. "Wij adviseren en ondersteunen startende, gevestigde, oudere en beëindigende ondernemers op het gebied van ondernemerschap." 
Naar N Naar de podcast >>
Onderwerp:
Zelf online radio maken
Online zichtbaarheid is belangrijk om je bedrijf onder de aandacht te brengen én te houden. "Steeds meer ondernemers kiezen  voor het maken van online radio", zegt Jaco Bal, directeur en medeoprichter van het online radiostation YPCA, de Radiofabriek. Een mooi gesprek!  
Naar de podcast >> 
Onderwerp: 
Ondernemer met schulden in de gemeente Amsterdam
Te gast in deze podcast is Haris Djojosepoetro, adviseur schuldhulpverlening bij de afdeling Ondersteuning ondernemers van de gemeente Amsterdam. Hij vertelt wat deze gemeente kan betekenen voor ondernemers met schulden.
Luister L Naar de podcast >> 
Onderwerp:
Hoe blijf je fysiek fit? 
Petra de Jong, General Manager van Squash & Wellness in Bussum komt in deze podcast aan het woord. Zij geeft aan hoe belangrijk het is om als ondernemer fysiek fit te zijn en geeft aan welke stappen je als ondernemer hiervoor kunt nemen. "Ondernemen is topsport!" 
Naar de podcast >>
Nog meer podcasts beluisteren? 
Dat kan! We hebben ze allemaal op onze website geplaatst. Klik op de link hieronder!
Naar het podcast archief  >>
Zuidweg & Partners
Graaf Florislaan 40
1200 CD HILVERSUM

T: (035) 538 53 50
W: www.zuidweg-partners.nl
Volg ons op:
Twitter Twitter
LinkedIn LinkedIn